söndag

 
först och främst: ser mina ögonbryn sådär ojämna ut irl?
second: har varit sjuk sen jag kom hem från trästock och ser inte lika fresh ut som bilden, vill bara bli frisk för det känns jäkligt surt att missa sommarvädret som har kommit till björkarnas stad. 
för det tredje: börjar jobba imorgon på mitt andra jobb och aaah nu känns det ännu mer som att jag bara jobbar bort mitt sommarlov men jag kommer i alla fall ha mucho dinero sen

4

 
fyra bilder innan jag for till trästock: min kusin har fått en ny kanin, farfar fyllde år, bror, skalbagge

trästock

 
Imorgon drar jag och Klara/ferm/fermo/klarre till skellefteå och trästock!!!
 

A

 
I lördags kom VÄRLDENS BÄSTA ALICE på middag hemma hos mig. Efter att vi hade ätit så myste vi ner oss i min källare framför några high school-filmer, mycket bra kväll!!!
 

weeho

 
dagens-såg-inte-alls-ut-såhär-på-jobbet-bytte-om-när-jag-kom-hem-outfit

16.41

 
Hola a todos! Leker duktig och ska snart gå ut med mi perro och handla. Idag började andra veckan på mitt jobb och det känns ju i alla fall helt ok. I början tyckte jag att det var väldigt jobbigt och så men efter lite snack med bossen så blev det bättre, tummen upp för det! 

jo

Alice älskar dig såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket. tack för att du finns och för att du är min vän. Jag vet ej vad jag gjort för att ha en vän som dig. puzzz

bad

 
hola amigos! Idag efter jobbet for jag, Rasmus och Alice till nydala för lite bad. Det kändes muy somrigt! hasta luego amigos!

nytt

vanlij eau de toilette från the body shop / body butter (present från Alice<3) också från the body shop / glajjer från åhlens
 
bikini från h&m
 
tisha från monki / kjol från gina tricot

16.42

 
jag börjar jobba på måndag. känner att jag inte ha gjort så mycket det här sommarlovet men när jag tänker efter så har ändå gjort grejer (fast vill fara o sola o bada mycketmycket mer!) Ska verkligen försöka leva det här sommarlovet till fullo även fast det är okej att inte göra så mycket. 
 

i tisdags

 
I tisdags kom Alice förbi för en chillkväll, vi (Alice) fixade fruktsallad, såg en film och bara myste. Den här kvinnan är rätt så fantastisk. 

picknick

 
igår tog jag tag i mitt sommarlov och picknickade med tre friends. 

RSS 2.0