hej kompisar!

För första gången på länge är jag i stort sätt utan läxor/inlämning/prov och det är så skönt! I helgen gjorde jag inget speciellt, plugga, såg på film och sånt kul hehe. Nä det är faktiskt roligare att ha åtminstone lite planer så i helgen ska jag på bio, äta julbord och träffa lite kompisar så det blir najs! Ska försöka bli bättre på att blogga men jaa vi får se hur det kommer gå höhö
 
Och ett grattis i efterskott till bästa Rasmus får jag inte glömma!!!
 
 

grattis på födelsedagen!

 
 
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA VÄN! Jag hoppas att du har en superfabulous födelsedag! Du är den bästa som finns och jag älskar dig så otroligt mycket!! Du är så bra på så jäkla mycket grejer, du är modig, du är snygg, du är freakin amazing!!! PUSSPUSSPUSS!
 
 
Åh du ska veta hur mycket jag saknar dig! Saknar dig så mycket så att det gör ont i hela kroppen. 
 
 
(Rasmus och Alice, bästa människorna!<3)
 
 
Bästa,bästa Alice, snart ses vi igen

Alicia

 
look at this beauty!

.

ingenting händer.
 
jag vaknar, ligger kvar i sängen lite för länge, äter frukost, klär på mig, prioriterar fel och sminkar mig istället för att fara i tid, stress-cyklar, är i skolan, vilket i och för sig kan vara kul för mina friends är så himla bra, cyklar hem, lägger mig i sängen/soffan, väntar på middag, äter middag, lägger mig i sängen/soffan, går och lägger mig, somnar för sent, repeat. 
 
men livet är ändå inte allt för dåligt, bara tråkigt. 

lorde


 
seriööööst! det här är bland det bästa jag hört, wow vad bra HELA albumet är! + hennes låtar från sin EP är också verkligen jättebra!
 LYSSNA LYSSNA LYSSNA 

RSS 2.0