fika med ferm

 
Var och fika med bästa ferm idag efter skolan, hon är bra hon! Drack den goaste chai latten jag har druckit!!! När jag kom hem beställde jag en kånken och det känns jättenajs, har haft så mycket beslutsångest över vilken färg jag skulle välja men nu lyckades jag bestämma mig så många plus på det! 

tisdag

 
Gör ingenting förutom att vara i skolan. När jag kommer hem så tittar jag på serier och typ äter och har gjort det i typ en månad. Men den här helgen hoppas jag på förändring! (taggar till) På fredag ser det ut att bli kinabuffé med några från klassen och annars ska jag försöka träffa lite kompisar som jag inte har sett på ett tag. Nästa vecka far jag till Stockholm också! På torsdagkväll flyger jag ner och på fredag ska jag se MACKLEMORE!!! later friends

-


19.52



ledig idag och har gjort det jag gör bäst: ingenting

söndag

 
hejhej! I fredags var jag med mina gamla goa vänner och såg nån halvkass skräckis (det var ju fredag den 13:e) och igårkväll var det spelkväll som gällde. Bra helg! Men helgen är inte slut än! Imorgon har vi studiedag och den kom väldigt lägligt eftersom det känns som att jag är tröttare än tröttast. later alligator

no fitspo

 
har precis tryckt i mig en godispåse och ikväll funderar jag på att äta en b&j, lite vardagslyx you know :]] det var lite dumt att köpa det där godiset eftersom jag borde spara mina pengar men jag kan leva lite snålare så länge jag får mitt godis!

onsdagslista

 
 
DAGENS KLÄDSEL: this ↑ DAGENS LÅT: dearest - buddy holly DAGENS MAT: mackor till frulle, una pizza till lunch, ej lyxiga rester till middag DAGENS HÄNDELSE: vakna, for till skolan, hade två lektioner, for hem, nu chillar jag i soffan DAGENS PLANER: chilla kvar i soffan hehe DAGENS VILL HA: godis, en kånken, massa klädur och sånt najs DAGENS HUMÖR: trött, lite sisådär, lite uttråkad DAGENS LÄNGTAN: snart helg!

3

 
Var som sagt med Alva igårkväll och det var verkligen mysigt! Idag ska jag lära mig lite växter och mossor, klura ut ekvationer, städa och om jag hinner (läs: orkar) så far jag och träna, later alligator!

lördag

 
Är hemma hos Alvapalva just nu och ska snart käka lite dinner här innan vi myser ner framför någon film.
 
Har varit dålig på att uppdatera men ska försöka bli bättre! Later

första september

 
sensommar, i love it!

RSS 2.0