blåklockor

 
 

tumblr

 
min tumblr
 

torsdag

 
Idag träffade jag bästabästabästa Alice! Är så himla glad att hon är hemma igen! Vi gick på stan och shoppade lite och sen fikade vi. Ikväll ska jag träffa lite friendz om det blir som det är tänkt, niz. 

untitled

 

midsommar

 
hade en mysig midsommar i stugan con mi familia. 
 
 

hultsfred: sandras engångskamera

 
 

glad midsommar!

 
ferms bild från skolavslutningen
 

hultsfred

 
två bilder från bästa hultsfred!

Ida

 

skolavslutning

 
Tre bilder från skolavslutningen i onsdags, kommer sakna att träffa alla varje dag men till höst ses vi alla igen! 

hemma från hultis

Kom hem igår från bästa hultis! Det har varit hur bra som helst!!! Jag har sett kings of convenience, phoenix, oskar linnros, wintergatan, bastille, shout out louds och många fler! Bästa starten på ett sommarlov! 
 
 

!!!

 
nu leker livet! idag köpte jag tröjan jag har velat ha hur länge som helst för halva priset (värt), imorgon får jag sommarlov (!!!) och på kvällen åker jag och le gang till hultsfred (bäst) 
 

hultsfred babyyy

ehh jag ska till hultsfred och det kommer bli sååå jäkla bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

långhelg

 
bilder sen i onsdags då jag for till stugan, på fredag åt jag gomiddag hemma hos mig med mina bästa! igår picknickade jag med alva på ängarna och på kvällen träffade jag ferm, älskar långhelg och älskar att snart är det sommarlov!

green garden

 

tisdag

 
hola amigos! idag hade jag bara en lektion och imorgon har jag också bara en lektion, chill. sen är det långhelg och sen två till chilldagar och sen freaakin sommarlov!

YRAN

 
Wehoo! I helgen var det ju yran och det var sjukt kul! På fredagkväll var jag och såg bl.a hoffmaestro (tummen upp!!!) och lördagen spelade jag brännboll och vårt lag var jättebra! Sen käkade jag pizza med några i le team och vilade upp mig för kvällen och då såg jag john de sohn och nause, mycket bra!!! 

RSS 2.0